Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) Ne Demek? Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) ne demek? Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) kelimesi nasıl yazılır? Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) Ne Demek?

Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) Ne Demek? Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Zamanla Şartlar Çok Değişti, Eski Durum Kalmadı` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) Kelimesi Nasıl Yazılır? Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti)

Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) ne demek? Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) kelimesi nasıl yazılır? Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) kökeni nedir? Köprünün (Veya Köprülerin) Altından Çok Su (Veya Sular) Aktı (Veya Geçti) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır